Horeca bedrijf? | Horeca account

Heeft u een horeca zaak? Dan kunt u bij ons standaard 15% korting krijgen op al uw aankopen.

Hoe werkt het?
Na het aanmelden en de beoordeling krijgt u van ons een eigen “Horeca account”. Als u met deze gegevens inlogt ziet u direct de 15% korting op alle producten en kunt u direct bestellen. Uw producten worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Wilt u een “Horeca account“? Vul dan onderstaand formulier in, binnen 2 dagen is uw account actief.
Adres gegevens:


Horeca onderneming
Meer nog dan thuis wordt er in de horeca gebruik gemaakt van keukenspullen en kookgerei. Daar wordt voortdurend gezocht naar betere, snellere en mooiere pannen, schalen, messen en meer om de klanten naar volle tevredenheid te kunnen bedienen. Goed eten en een mooie setting zorgen samen voor de perfecte ervaring in een horeca onderneming. Zoek je naar nieuwe producten voor op tafel of in de keuken in je bar of restaurant? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Grootverbruikers in kookgerei
Veel eters betekent veel afwas. Maar tijdens het bereiden van eten en drinken in een horeca onderneming, grijp je liever niet tussentijds mis. Het is dus belangrijk om er voor te zorgen dat zowel het kookgerei als de spullen voor op tafel in ruime mate aanwezig zijn. Kookgerei moet goed en snel werken, maar het oog wil ook wat. Wij bieden daarom een assortiment met mooie en goede keukenspullen voor o.a. pasta bereiding, koken, bakken, kaasplankjes en uitgebreid tafelen.

Mooie gedekte tafels
Om je gasten extra te laten genieten van het heerlijke eten dat je serveert, dek je de tafel netjes. Een mooi peper- en zoutstel, een stijlvolle waterkaraf of een moderne champagnekoeler helpen daar bij! Alles om de gast het gevoel te geven dat kosten noch moeite gespaard zijn om hem een fantastisch avondje uit te bezorgen.

Horeca account: Bestel met korting
Als online kookwinkel willen wij eigenaren van horeca zaken graag tegemoet komen. Heb je een horeca zaak? Dan krijg je bij smakie.nl standaard 15% korting op al je aankopen. Aanmelden voor een horeca account is simpel en snel geregeld: Vul de gegevens in op het formulier en meld je aan. Zodra je aanvraag is goedgekeurd krijg je van ons een “horeca account”. Wanneer je inlogt in je account zie je direct de 15% korting op alle producten en kun je bestellen. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd.