Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

* U kunt uw bestelling retour sturen naar Smakie. U dient zelf zorg te dragen voor de retourzending, nadat u het verzendbewijs naar ons heeft gemaild en wij het pakketje retour hebben ontvangen storten wij u binnen 14 dagen de retourskosten terug.

Retouradres:
Smakie
Dorpstraat 11
5563 BC Westerhoven

Vul voordat u een retour verzend wel eerst onderstaand formulier in, u krijgt daarna van ons een e-mail met instructies en zijn wij op de hoogte dat u een retour heeft aangemeld.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@smakie.nl of het modelformulier herroeping gebruiken (u hoeft dit formulier niet te gebruiken). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@smakie.nl.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

* Retour aanvraag

[contact-form-7 id=”8156″ title=”Retour”]