Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om onderstaand formulier naar juistheid in te vullen.

Binnen uiterlijk 14 dagen na het invullen van onderstaand formulier dient u de producten terug te sturen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

Wij dragen zorg voor de retourkosten.
* U dient zelf het de bestelling te retourneren, na ontvangst van het verzendbewijs, storten wij u deze terug.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
– Zakelijke klanten

Let op:
– Stuur uw goederen altijd naar onderstaand adres. Als u een ander adres gebruikt, kunnen wij uw retour niet verwerken
– Vermeld in uw retour pakket ook altijd het ordernummer, zonder ordernummer kunnen wij uw retour niet verwerken (bij voorkeur de pakbon die bij uw bestelling aanwezig was)

Adres:
Smakie
Dorpstraat 11
5563 BC Westerhoven
Nederland

Vul onderstaand formulier in als u de overeenkomst wilt herroepen:

[contact-form-7 id=”8156″ title=”Retour”]