BBQ en Buiten

Op deze pagina vind je alles voor een gezellige barbecue in de tuin of op de camping. Er gaat niets boven buiten eten en het is helemaal een geweldige ervaring om je eten buiten klaar te maken. Staat de barbecue al aan? Met je familie of vrienden is het wachten tot de barbecue goed op temperatuur is, en dan kan het vlees of de groente erop. Met het juiste gereedschap en gezellige sfeermakers maak je elke barbecue tot een groot succes.

Goed gereedschap is het halve werk
Het is fijn als je tijdens het barbecueën goed gereedschap hebt. Het zorgt ervoor dat je geen ongelukjes veroorzaakt (zoals vlees dat uit je tang glipt en op de grond valt) of dat je gereedschap smelt. Dat kan gebeuren bij plastic tangen en spatels. Kies daarom voor kwaliteit, zoals onze speciale grilltangen, spatels en vleespennen van roestvrij staal. Deze zijn los verkrijgbaar of als set. Een goede aansteker is ook essentieel. Geen gedoe met lucifers die uitwaaien, maar een goed in de hand liggende, navulbare aansteker, waarmee je de barbecue in no time hebt aangestoken.

Barbecue pan, wok en oven
Met deze handige accessoires heb je meer mogelijkheden met de barbecue. Zo vind je in onze shop de barbecue wok. Je zet hem direct op de kooltjes en maakt gemakkelijk heerlijke roerbakgerechten. Het geeft echt een nieuwe dimensie aan het barbecueën.

Ook met de rookoven heb je een luxe uitbreiding van je barbecue. Je kunt er je vlees, groente of vis mee roken op de barbecue, waarmee je kunt genieten van de rijke rooksmaken. De rookoven heeft nog veel meer gebruiksmogelijkheden, zoals een braadslede of stoompan.

Met de bushpan kun je allerlei lekkere gerechten bereiden. Hij is gemaakt van carbonstaal dat hoge temperaturen kan weerstaan. Heb je geen ruimte op je balkon of in de tuin voor een gewone barbecue? Kies dan de tafelbarbecue. Met zijn compacte afmetingen past hij op elke tafel.

Sfeer in de tuin
Bij een barbecue hoort natuurlijk een heerlijk glas wijn. Om je wijn lekker koel te houden is een wijnkoeler onmisbaar. Met deze gemakkelijke tuinstandaard heb je je wijn altijd bij de hand. Prik de standaard in de grond en zet de wijnkoeler erin met wat ijs. Deze wijnkoeler is ideaal voor de warme zomeravonden. We hebben ook een standaard voor Zweedse fakkels. Dit grote blok hout blijft lang branden en zorgt voor een gemoedelijke sfeer, of het nu zomer is of winter. Plaats de Zweedse fakkel altijd in de bijbehorende standaard, waar hij veilig en stabiel kan staan.