Keuken

Smakie maakt van koken een festijn! Met onze keukenhulpmiddelen en kookartikelen wordt bakken en braden zowel voor hobbykoks als professionele chefs een makkelijke klus. Neem uw tijd om even in het grote aanbod artikelen rond te neuzen. Van kookschorten tot gardes, van zoutstrooiers tot snijplanken, we hebben alles in huis om keukenprinsen en -prinsessen gelukkig te maken!

Koken van groenten
Groenten snijden, koken en presenteren … voor elke stap bij de bereiding van uw gerecht bestaan er ingenieuze hulpmiddelen die het koken ervan gemakkelijker maken. Zoekt u een dunschiller, een stamppotstamper of een groentemolen? Misschien kunt u wel een vijzel of een aspergemes gebruiken? Er bestaat voor alles een handige tool. Al deze gespecialiseerde keukenartikelen, en nog veel meer, vindt u terug in onze webshop onder de afdeling ‘Keuken’.

Bakken van vlees
U koopt bij ons niet enkel handige hulpmiddelen voor de bereiding van groenten, ook voor het bakken en braden van vlees hebben wij alles in ons brede gamma. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een vleesstamper, een messenblok en speciale snijplanken. Bak thuis met alle gemak een verrukkelijke steak of bereid zelf je hamburgers. Een vleesvork is dan een handig vernuft. U draait er het vlees mee rond, u kunt het ermee vasthouden om het te versnijden of u controleert er de gaarheid mee. Voor de degustatie van de steak vindt u speciale steakmessen in onze online shop. Zin om je vrienden te verrassen met een smaakvol diner? Dankzij onze kookaccessoires bakt u voortaan perfect à point!

Bereiden van vis
Bent u eerder een visliefhebber? Bekijk dan ons aanbod fileermessen en oestermessen uit roestvrij staal. Een heerlijke zalmfilet, scampi’s of kabeljauw, met de juiste techniek is vis bakken makkelijker dan u denkt. U kunt hem zowel in de pan als in de heteluchtoven garen. Voeg er boter aan toe, kruid af met citroen en zout en bak de vis op een laag vuurtje tot hij gaar is. Onze bakschalen uit kwalitatieve rvs zijn dan een echte aanrader. En met de mengkommen en gardes bereidt u daarbij nog een fantastische vissaus.

We hebben een bijzonder breed gamma aan keukentoebehoren. Zoekt u iets specifieks maar maar kent u de juiste benaming niet? Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag met zoeken naar het geschikte artikel.