Pizza

We hebben bij Smakie alles in huis om zelf de lekkerste pizza’s te bakken. Of u ze nu gewoon graag eet of een ervaren pizzaioli bent, in ons gamma vindt iedere pizzaliefhebber precies wat hij zoekt. Van bakplaten tot pizzasnijders en ovenwanten tot pizzascheppen, we laten u kiezen uit een ruim assortiment benodigdheden.

Bakplaten, pizzasnijders en pizzascheppen
Wilt u zelf pizza’s bakken? Dan is een pizzaplaat met antiaanbaklaag een absolute musthave in uw keuken. U kunt ze gebruiken om zowel diepvriespizza’s als zelfgemaakte pizza’s op te bakken. Deze multifunctionele plaat kunt u bovendien voor heel wat meer dan alleen maar pizza gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld ook koekjes of bladerdeeghapjes en schuimige meringues op bakken. Het gebruik is heel eenvoudig; verwarm de heteluchtoven, plaats de plaat met pizza in de oven en start met bakken. De speciale onderlaag zorgt ervoor dat de korst heerlijk krokant wordt, net zoals in de pizzeria. Uw pizza blijft bovendien ook langer warm op deze plaat. Na gebruik maakt u de plaat eenvoudig en snel weer schoon met wat afwasmiddel en warm water.

Naast bakplaten vindt u bij ons ook pizzasnijders of pizzarollers. Deze essentiële tools zijn een absolute musthave in de keuken. U snijdt er met gemak de perfecte pizzapunten mee. Het ronde mes roteert als het ware over het deeg waardoor het vlot gesneden wordt. De pizza die blijft daarbij netjes intact. Kies er één uit ons aanbod basic snijders of ga voor een van de luxueuze modellen uit roestvrij staal. Alle snijders in onze online shop zijn ergonomisch ontworpen en de meeste zijn voorzien van een bescherming voor uw vingers. Zo kan u veilig te werk gaan bij het snijden. Dit item is multifunctioneel. U gebruikt het niet enkel voor pizza maar ook om bijvoorbeeld koekjesdeeg te snijden. Een keukenhulpje dat niet mag ontbreken in uw keuken! Nog handiger is de combinatie van een pizzaschep en een pizzasnijder. U snijdt er de pizza moeiteloos mee in gelijke delen en schept hem er vervolgens mee op de borden.

Wanneer de pizza gebakken is serveert u deze op één van onze aardewerken pizzaborden.

Pizza’s bakken
Een diner met vrienden, een feestje met de kids, een snelle snack… pizza’s zijn perfect voor bijna iedere gelegenheid. Bereid zelf uw deeg of hou het makkelijk en bak diepvriespizza’s. Leg de pizza’s op een bakplaat, plaats die in de oven en na een tiental minuutjes kunt u de crusty pizza in gelijke delen snijden met één van onze handige snijders. Zo wordt pizza’s bakken kinderspel!